Tel.:
Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.
Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.

De verantwoordelijkheid is kwaliteitsborging, is de kwaliteit het leven van het merk.

Thuis

Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
China Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5

Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.

Is Co. van het Chongqingshla Mechanische Materiaal, Ltd een professionele machinesfabrikant van China.Since de stichting van HLA, hebben wij ons in het verstrekken van innovatieve oliereiniging en het aan de lucht drogen van oplossingen & de diensten voor op wereldschaal het eisen van toepassingen gespecialiseerd.

China Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Het werkingsgebied van onze producten en diensten behandelt een brede waaier, met inbegrip van de zuiveringsinstallatie van de transformatorolie, de zuiveringsinstallatie van de turbineolie, de zuiveringsinstallatie van de smeermiddelolie, het isoleren oliefiltratie, motorolie recycling, tafeloliereiniging, hydraulische oliefiltratie, de filtratie van de toestelolie, de filtratie van de compressorolie, lucht droger en relatief het testen materiaal. HLA-de productregelen verzekeren efficiënte prestaties van materiaal, verminderen ecologische verwijderingsproblemen en helpen onze klanten sparen geld.

 

China Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Afhankelijk van ervaren ingenieurs, volledig technische ondersteuningen, geavanceerd ontwerp, strikte kwaliteitscontrolelijn, snel en de eminente na-diensten. Wij zijn in het wijden van onze inspanningen om geweest het meest efficiënte, duurzame, en gebruikersvriendelijke materiaal vandaag te ontwerpen en te bouwen op de markt.

 

China Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

HLA wordt wijd toegepast in projecten van machtshulpkantoor, staalstructuur, metallurgie, automobiel, spoorweg, marine, mijn, luchtvaart, geneeskunde, chemische producten, aardolie enz. Ons beleid van prestaties en bescherming snijdt onderhoudskosten, breidt het materiaalleven uit, houdt neer materiaal werkend bij piekefficiency, verhindert - tijd en voldoet de ecologische vereisten aan van vandaag.

 

China Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : HLA

Aantal werknemers : 20~200

Jaarlijkse omzet : 1000000-3000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

Is Co. van het Chongqingshla Mechanische Materiaal, Ltd professionele samen een fabrikant op grote schaal allerhande van oliezuiveringsinstallatie, het integreren ontwikkeling en productie. Onze hoofdproducten omvatten de zuiveringsinstallatie van de transformatorolie, smeeroliezuiveringsinstallatie, hydraulische oliezuiveringsinstallatie, plantaardige oliefiltratie, tafeloliezuiveringsinstallatie, de zuiveringsinstallatie van de turbineolie, dieselzuiveringsinstallatie, en de verwante producten van de olietest. Ons bedrijf werd gevestigd in 2010, en wij hebben meer dan 20 jaar ervaringen in de industrie van de oliezuiveringsinstallatie. Gevestigd in Chongqing, genieten wij van geschikt water, land en luchtvervoer.

 

Ons bedrijf stelt meer dan 150 arbeiders tewerk; door de inspanningen van ons volledig personeel, zijn wij hier een hoofdfabrikant geworden. HLA-de mensen hebben onophoudelijk geprobeerd om productkwaliteit te verbeteren, die Duitse uiteindelijke vauumtechnologie en Von Spro's het ontgassen technologie introduceren. Voorts gebruiken wij hoogste-van-de-lijn slijtvaste verf, die ons bedrijf goede technische mogelijkheden geven. Ons jaarlijks productievermogen heeft aan 500 reeksen bereikt.

 

Momenteel, HLA-wordt de oliezuiveringsinstallatie reeds uitgevoerd naar Amerika, Frankrijk, Saudi-Arabië, Indonesië, Kenia en 30 andere landen en gebieden. Ons bedrijf heeft zich altijd bij onderzoek, ontwikkeling en de innovatie, geconcentreerd en onlangs ontwikkelde nieuwe distillatieinstallatie kan de afgewerkte olie recycleren om olie en diesel te baseren gehad. In 2017, bereikten wij ecologisch het beheerscertificatie van ISO14001, nu bereikten wij de certificatie van ISO9001 en Ce-aan het begin van 2018.

 

HLA zal de tweede fase van onze ontwikkelingsstrategie in werking stellen. Ons bedrijf beschouwt „redelijke prijzen, efficiënte productietijd en de goede naverkoopdienst“ als ons principe. Wij hopen om met meer klanten voor wederzijdse ontwikkeling en voordelen samen te werken. Wij heten potentiële kopers welkom om ons te contacteren.

 

China Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

bedrijfsdiensten

Sinds de stichting van ons bedrijf, hebben wij onze inspanningen gewijd aan het ontwikkelen van betere zuiveringsinstallaties voor energie - besparing. Met de intellectuele steunvorm onze eersteklas deskundigen van de oliereiniging en langs aangemoedigd

het moderne het beheersmechanisme van het bedrijf, hebben wij twaalf reeksen producten, met inbegrip van honderden de modellen van de oliezuiveringsinstallatie, zoals de zuiveringsinstallatie van de transformatorolie, de zuiveringsinstallatie van de smeermiddelolie, de zuiveringsinstallatie van de turbineolie, tafeloliezuiveringsinstallatie, dieselzuiveringsinstallatie, motorolie recycling, de reiniging van de motorolie, stookoliezuiveringsinstallatie, centrifugaal zware oliezuiveringsinstallatie ontwikkeld,

de separator van het oliewater, hydraulische oliezuiveringsinstallatie enz.

 

Ons materiaal kan op vele gebieden, zoals stroom, de aardolie chemische, metallurgische industrie, mijnbouw worden toegepast, luchtvaart, die spoorweg etc. verschepen.

Wij hangen het principe van wederzijds-voordeel en win-win zaken aan. Met de oprechte en pragmatische het werkhouding, zouden wij een nieuwe oliereiniging willen openstellen zijn met onze klanten.

 

China Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Vrije Pre-Sales/het Vrije Steekproef Merken die raadplegen

 

HLA-aanbieding 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor gebruikers. Wij bieden vorderend oplossingsontwerp aan alle verdeler en gebruikers aan.

 

7-20 dagen Snelle Levering

Wij hebben massaproduktie en voorraad & klaar punt, voor deze punten, bieden wij 5-7 dagen snelle levertijd aan. Voor grote machine en speciaal vereiste, zullen wij u als prioritaire klant uitwisselen en zullen uw lading in de eerste keer produceren.

 

24 de Dienst van urennaverkoop

Vrije waarborgreparatie (met inbegrip van arbeid en materiaal): de vrije reparatiedienst tijdens de periode van de kwaliteitsgarantie en de redelijke last voor vervangstukken en het handhaven van de dienst na de periode van de kwaliteitsgarantie. Wij zullen nooit onze verantwoordelijkheden op product bezaten tekorten vrijstellen.

Antwoordende tijd: op het ontvangen van het bericht van de gebruiker, verzekeren wij de naverkooptechnische ondersteuning van 24 uur.

Vervangstukken: de noodzakelijke vervangstukken worden verstrekt samen met producten aan klanten.

Vrije technische opleiding: de integratie en normatieve technologie opleiding is beschikbaar kostenloos aan klanten door ons technisch personeel om te verzekeren zij in regelmatige verrichtingen van hardware en software van producten bekwaam zijn en zij kleine problemen schatten en kunnen oplossen.

Telefoononderzoek: ons naverkoopteam zal de gebruiker elke maand tijdens de garantieperiode telefoneren om de arbeidsvoorwaarde van de producten op te volgen, en problemen te ontdekken en op te lossen, indien nodig.

 

Voor meer gedetailleerde informatie over onze olie te aarzelen het zuiveringsinstallatiemateriaal, gelieve niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: sales@hlamec.com, en verheugt zich op het werken met u.

Bedrijfteam

HLA brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., totaal over 200 mensen. De ontwikkeling van software, het ontwerp van hardware en het testen voor materiaal wordt gebeëindigd door onze professionele technici. Als uitbreiding van onze zaken, heten wij meer vrienden welkom.

 

China Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.
No.94, het Noordenweg van Universiteitsstad, Shapingpa-District, Chongqing, China
Tel.:86-23-81691741
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit de zuiveringsinstallatiemachine van de transformatorolie Leverancier. © 2018 - 2023 oilpurifiermachine.com. All Rights Reserved.