Tel.:
Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.
Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.

De verantwoordelijkheid is kwaliteitsborging, is de kwaliteit het leven van het merk.

Thuis ProductenMobiele Oliezuiveringsinstallatie

De de mobiele Zuiveringsinstallatie van de Transformatorolie/Installatie van de Oliefiltratie met Aluminium sloot volledig Deuren

De de mobiele Zuiveringsinstallatie van de Transformatorolie/Installatie van de Oliefiltratie met Aluminium sloot volledig Deuren

  • De de mobiele Zuiveringsinstallatie van de Transformatorolie/Installatie van de Oliefiltratie met Aluminium sloot volledig Deuren
  • De de mobiele Zuiveringsinstallatie van de Transformatorolie/Installatie van de Oliefiltratie met Aluminium sloot volledig Deuren
De de mobiele Zuiveringsinstallatie van de Transformatorolie/Installatie van de Oliefiltratie met Aluminium sloot volledig Deuren
Productdetails:
Plaats van herkomst: Chongqing, China
Merknaam: HLA
Certificering: CE,ISO9001,ISO14001,BV
Modelnummer: VPM250
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Sterke houten gevallen, geschikt voor oceaanvrachtvervoer over lange afstand
Levertijd: 10 DAGEN
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: 500 reeksen/jaar
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Type: Waterdichte oliezuiveringsinstallatie Stroomtarief: 15000L/hour
Het filtreren precisie: ≤1 micron Gasinhoud: ≤0,1%
Water inhoud: ≤3ppm VERWARMD OPPERVLAK: ≤1.0W/cm2
Werkdruk: ≤0.4 Mpa Temperatuurwaaier: 20-80℃
Kleur: Facultatief Voeding: Door aangepast
Verrichtingswijze: Automatisch & Handmatig schilderen: Over twee-lagen
Milieu: Vriendelijk Het materiaal van de olietest: Facultatief
Hoog licht:

de mobiele installatie van de oliereiniging

,

de draagbare machine van de oliezuiveringsinstallatie

,

weerbestendige de oliezuiveringsinstallatie van de typetransformator

De de mobiele Zuiveringsinstallatie van de Transformatorolie/Installatie van de Oliefiltratie met Aluminium sloot volledig Deuren

 

Toepassing:

Het type van VPM de Beweegbare Weerbestendige Vacuümzuiveringsinstallatie van de Transformatorolie wordt ontwikkeld voor de ontgassing, de dehydratie en de filtratieverwerking van de transformatorolie op plaats bij buitenkant. Het keurt volledige ingesloten structuur met functie van weerbewijs goed. De de Zuiveringsinstallatiemachine van de Transformatorolie keurt dubbel stadia hoog vacuümsysteem en horizontale vacuümseparators goed.

 

Het type van VPM de Beweegbare Weerbestendige Zuiveringsinstallatie van de Transformatorolie kan met aanhangwagen worden geproduceerd die op weg en van weg kan worden uitgevoerd. Ondertussen, werkt het ook met andere elektro isolerende olie zoals kabel, stroomonderbrekers, condensator enz. Het reinigingsproces van VPM-de Zuiveringsinstallatie van de Transformatorolie kan volledige netheid handhaven en diëlektrische sterkte van isolerende olie verbeteren.

 

Voor VPM250 gesloten typemachine:

Dit is het gesloten type van onze van de de transformatorolie van VPM250 model de zuiveringsinstallatiemachine met verscheidene volledig aluminiumdeuren. Het rustte met PLC uit het automatische controlesysteem, de transformatorolie van 250L/minute (15000L/hour), deze die machine kan behandelen met vacuümpomp wordt geproduceerd van het merkduitsland Leybold van Europa de beroemde en wortelpomp, de elektrische delen van Schneider, PLC van Siemens S7, Online Vochtigheidsdetector, Stroommeter enz., konden wij ook de beroemde het merkpompen van China en andere delen als vereiste klant leveren. Deze machine bijzonder van toepassing op 110KV boven het systeem van de machtsdistributie en het nationale net, verkort de olie behandelend duur tijdens installatie en onderhoud van transformator.

 

Eigenschappen:

Het dubbel-Stadium ■, hoog vacuüm kan het water in de olie hoogst effectief verwijderen. Het kan het analysevoltage, de hoeveelheid het ontgassen, de graad van droogte en het effect van éénmalige filtratie verbeteren.
■ Het nauwkeurige filtratiesysteem, meertrappige filtratie kan corpusculaire onzuiverheden in de olie verwijderen. Het filtermiddel van uitstekende kwaliteit heeft sterke mechanische sterkte, hoge capaciteit van goed het bevatten van verontreiniging, corrosiebewijs en slijtage.
■ Hoogst efficiënt het ontgassen van en het ontwateren van systeem dat de verdampingstechnologie van de groot gebieds driedimensionele flits gebruikt om het water en het gas in de olie te verwijderen.
■ De geavanceerde drukbescherming, het infrarode vloeibare systeem van de niveaucontrole en het systeem van de kettingscontrole voor het elektrische verwarmen maken de verrichtingsbrandkast.
■ Het kan elektrische machines drogen en het vacuüm voegt olie aan transformatoren toe.

■ Horizontale dubbele vacuümscheidingstechnologie die, die het verdampingsgebied verdubbelt en tijd ontgast

■ Gebaseerd op de hoge efficiënte vacuümoliezuiveringsinstallatie, worden het Wortels vacuüm hulpsysteem en het secundaire hoge vacuümscheidingssysteem toegevoegd, dat de vacuümgrens toelaten die ≤5Pa bereikt

■ Meertrappig nauwkeurig filtratiesysteem met geleidelijk aan stijgende precisie, die mechanische onzuiverheden uit olie kan effectief verwijderen.

■ De volledig automatische temperatuur controlerende systeem en van de multi-stadia elektrische olie verwarmer keurt laag-ladingsontwerp goed om eenvormige lichte stookolie te verzekeren, is de lading minder dan 1.0W/cm2, olieniveau en temperatuurbescherming van verwarmer, die barstend vermijden en verouderend van olie.

■ Automatisch afschuimingssysteem met dubbel elektronisch controlesysteem, wat het schuim uitwerpend vermijden en gutsend aan vacuümpomp.

■ Het geavanceerde koelsysteem van vacuümpomp, het vermindert de frequentie van de vervanging van de olie en breidt het leven van vacuümpomp uit.

■ Het geavanceerde infrarode systeem van de niveau automatische controle, de met elkaar verbindende controle voor drukbescherming en het machts verwarmingssysteem verzekeren de veilige en betrouwbare verrichting op lange termijn van het materiaal.

■ Online oliebehandeling, het vacuüm drogen en vacuüm olie-vult voor elektrisch materiaal.

■ Kunnend water en gas snel en effectief onder zeer goede vacuüm en hoge snelheidsverrichtingstoestand verwijderen, die de isolerende olie droogt zeer goed, het analysevoltage snel verbeteren tot 75 KV. Heb een grote verbetering op het één keer reinigingsresultaat, verminder gevaarlijk van olie verouderen veroorzaakt door herhalings op de gewone oliezuiveringsinstallatie te verwarmen.

 

Technische Parameters:

Model VPM250
Capaciteit (L/min.) 250
Vacuümniveau -0.06~-0.099 Mpa
Werkdruk ≤ 0,4 Mpa
Temperatuurwaaier 20 ~ 80℃
Het filtreren precisie ≤1 micron
Analysevoltage ≥ 75KV
Watergehalte ≤ 3ppm
Gasinhoud ≤ 0,1%
Filtrerende deeltjes ≥ 99,5%
Voeding 380V, 50HZ, 3PH (of aangepast)
Het werk lawaai 65 dB
Het verwarmen macht (kW) 130
Totale macht (kW) 145
Inham/afzet (mm) 65
Zuiveringsinstallatiegewicht (kg) 1800
Aanhangwagengewicht (kg) 800

Zuiveringsinstallatie

Afmeting

(mm)

L 1700
W 1350
H 2000

Aanhangwagenafmeting

(mm)

L 3100
W 1350
H 1200

 

Index van Gezuiverde Olie:

Analysevoltage ≥ 75KV
Watergehalte ≤ 3ppm
Gasinhoud ≤0.1%
Filtrerende deeltjes ≥99.5%
Deeltjesgrootte ≤ 1 micron
Netheid ≤ Rang 6 (NAS)
Verwerking door regeneratieapparaat als volgende (Facultatief apparaat)
Zure waarde ≤ 0,03 mgKOH/g
Water-oplosbaarheid ≥ 5,4 PH
Vlampunt (dichte kop) ≥ 135°C
Diëlektrisch factorenverlies tgδ (90℃) % ≤ 0,005

Contactgegevens
Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Kevin

Tel.: +8613271950045

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.
No.94, het Noordenweg van Universiteitsstad, Shapingpa-District, Chongqing, China
Tel.:86-23-81691741
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit de zuiveringsinstallatiemachine van de transformatorolie Leverancier. © 2018 - 2023 oilpurifiermachine.com. All Rights Reserved.