Tel.:
Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.
Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.

De verantwoordelijkheid is kwaliteitsborging, is de kwaliteit het leven van het merk.

Thuis Productenstookoliezuiveringsinstallatie

Energie - de Zuiveringsinstallatiemachine van de besparings Zware Stookolie voor Lichte Olie, Diesel

Energie - de Zuiveringsinstallatiemachine van de besparings Zware Stookolie voor Lichte Olie, Diesel

  • Energie - de Zuiveringsinstallatiemachine van de besparings Zware Stookolie voor Lichte Olie, Diesel
Energie - de Zuiveringsinstallatiemachine van de besparings Zware Stookolie voor Lichte Olie, Diesel
Productdetails:
Plaats van herkomst: Chongqing, China
Merknaam: HLA
Certificering: CE,ISO9001,ISO14001,BV
Modelnummer: DSP50
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Houten geval geschikt voor overzees vervoer en luchtvervoer
Levertijd: 10 DAGEN
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union
Levering vermogen: 500sets/jaar
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Stroomtarief: 3000L/Hour Het filtreren precisie: ≤1 micron
Watergehalte: ≤100PPM Werkdruk: ≤ 0,4 Mpa
Netheidsniveau: ≤ NAS 6 rang Filtertype: Samenvoeging-scheiding Filter
Voeding: door aangepast kleur: Bule, geel, wit, groen, grijs of door aangepast
Hoog licht:

Het Systeem van de Stookoliereiniging

,

het systeem van de stookoliefiltratie

Energie - de Zuiveringsinstallatiemachine van de besparings Zware Stookolie voor Lichte Olie, Diesel

 

Toepassing:

De stookolie absorbeert atmosferische vochtigheid en stevige onzuiverheden tijdens opslag, vervoer, en injectie. Het massieve onvermijdelijke water en de onzuiverheden komen in de stookolie te voorschijn tijdens productie, installatie, het testen en het opdragen proces van, bewarende behandeling, en druktest oliepijpleiding die (opslagtank) reinigen assembleren lassen. De mechanische onzuiverheden en het vrije water zijn de schadelijke stoffen voor de stookolie. Het watergehalte en de onzuiverheden zullen ernstig de macht van de motor ontoereikend en zelfs flame-out in gevaar brengen om rampzalig ongeval te veroorzaken.

 

De massieve uiterst kleine vaste deeltjes en de druppeltjes zullen stabiele opschorting en emulsie vormen die niet door de methode van het ernstdeposito kunnen worden verwijderd. Aldus is de samenvoeging-scheiding oliezuiveringsinstallatie noodzakelijk voor het systeem van de olielevering.

 

DSP-de samenvoeging-Scheiding oliezuiveringsinstallatie wordt ontworpen om vrij water en opgelost water uit smeermiddeloliën of diesel te verwijderen, het samenvoegen zich zal de filter het vrije en opgeloste water van kleine molecule aan grote daling maken, dan verwijdert de scheidingsfilter de waterdaling door ernst, die in de watertank vallen. DSP-Reeks de samenvoeging-Scheiding oliezuiveringsinstallatie die groot van water kan verwijderen zonder het verwarmen, leidt tot de snelste dehydratiesnelheid momenteel in binnenlands. Deze machine kan water en deeltjes van de olie snel scheiden. Het is vooral voor het zuiveren van lichte olie met inbegrip van diesel, benzine evenals lichte smeerolie. Het verwijdert in etappes de deeltjes van filters en netheid tot NAS rang 6. Het is toepasselijk voor het online lopen met lichte gevulde olie -, gevulde turbineolie - en smeerolie - gevulde systemen, vooral goed voor de systemen van de waterlekkage.

 

Eigenschappen:

1. DSP-de de raffinagereiniging van de dehydratieolie gebruikt de filterelement van de samenvoegingsseparator, het element van de precisiefilter, hoog rendementdemulsification, snelle dehydratie, zonder het verwarmen kan hopen van water verwijderen. Dehydratieresultaat veel sneller dan andere vormen van de machines van de oliezuiveringsinstallatie.

2. Wegens het verwarmen niet, zorg ervoor dat de olieadditieven niet, verslechtering barsten.

3. De eenvoudige verrichting, kan automatisch online verrichting, om mensen geen wachten te hoeven te houden.

4. Olie meer netheid na verwerking.

5. DSP-de reekszuiveringsinstallatie keurt de speciale separator van het oliewater die goed geen het verwarmen vereist, aanbiedend 20 keer hoger water efficiënt verwijderend dan over andere types van zuiveringsinstallaties.
6. Aangezien geen het verwarmen nodig is, worden de additieven in de olie goed verhinderd degradatie of verslechtering.
7. Gemakkelijk-aan-stel in werking, kan het water online automatisch zonder de aanwezigheid van exploitanten worden gelost.
8. Lage verrichtingskosten, 20%-40% lager dan vacuümzuiveringsinstallatie, centrifugaalzuiveringsinstallatie en filterpers.

9. Geschikt voor de reiniging van vliegtuigbrandstof, benzine, kerosine, diesel en andere lichte olie om water in olie en onzuiverheden te ontwateren, de efficiency van de brandstofmotor verbeteren, is het het ideale materiaal voor depots en olieposten.

 

Technische Beschrijving

Model DSP50
Capaciteit (L/min.) 50
Werkdruk ≤ 0,4 Mpa
Het filtreren precisie ≤1 micron
Watergehalte ≤100 p.p.m.
Netheidsniveau NAS 6 rang
Het ononderbroken werk ≥200 u
Geen mislukking het lopen ≥5000 u
Voeding 380V, 50HZ, 3PH (of Aangepast)
Het werk lawaai 65 dB
Totale macht (kW) 2
Inham/afzet (mm) 32
Gewicht (kg) 450

Afmeting

(mm)

L 1500
W 950
H 1600

 

Onze Diensten:

Sinds de stichting van ons bedrijf, hebben wij onze inspanningen gewijd aan het ontwikkelen van betere zuiveringsinstallaties voor energie - besparing. Met de intellectuele steunvorm onze eersteklas deskundigen van de oliereiniging en aangemoedigd door het moderne het beheersmechanisme van het bedrijf, hebben wij twaalf reeksen producten, met inbegrip van honderden de modellen van de oliezuiveringsinstallatie, zoals de zuiveringsinstallatie van de transformatorolie, de zuiveringsinstallatie van de smeermiddelolie, de zuiveringsinstallatie van de turbineolie, tafeloliezuiveringsinstallatie, dieselzuiveringsinstallatie, motorolie recycling, de reiniging van de motorolie, stookoliezuiveringsinstallatie, centrifugaaloliezuiveringsinstallatie, de zware separator van het oliewater, hydraulische oliezuiveringsinstallatie enz. ontwikkeld.

 

Ons materiaal kan op vele gebieden, zoals stroom, de aardolie chemische, metallurgische industrie, mijnbouw worden toegepast, luchtvaart, die spoorweg etc. verschepen.

Contactgegevens
Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Kevin

Tel.: +8613271950045

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.
No.94, het Noordenweg van Universiteitsstad, Shapingpa-District, Chongqing, China
Tel.:86-23-81691741
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit de zuiveringsinstallatiemachine van de transformatorolie Leverancier. © 2018 - 2023 oilpurifiermachine.com. All Rights Reserved.